Na velký plech a nízký ideál :)
docela fajn jen nechápu proč se mi udělal tak vysoký piškot když na obrázku je tak nízký
Kdo jste to pekl, prosím vás je to na velký plech s vyšším okrajem?
Myslím, že je lepší napsat jednoduše vysvětlení, než sáhodlouhé řeči - homogenní(myšleno v receptu) - jednolitý, hladký, souvislý
Za to, že máte bohatý slovník, se snad nemusíte stydět! Kdo neví, co je homogenní (tak vzácné slovo to zase není), nechť se podívá do slovníku.
Z vysoké školy, kde se učím, jak pracovat s potravinami apod. jsem opravdu poznamenaná i svým slovníkem :)
Dělám podobný řez, je to moc moc dobré. Salko je možno vařit i v tlakovém hrnci - stačí hodina. Vařím to ve starém hliníkovém - je od toho celý černý.
Recept ráda vyzkouším.Už pro slovo "homogenní",které jsem dlouho neslyšely.Nic proti autorce.