Mirka, tento koláč som robila už 3x. Vždy som krém robila podľa tohto návodu a karamel sa bez problémov rozpustil. Musíte ho ale stále miešať a udržiavať silnejší oheň. Rezy sú veľmi dobré.
Nevím jak autorce receptu, ale mě připadá hodně pošetilé lít do vřícího karamelu mléko s pudinkem (asi to nikdy nezkusila). Karamel totiž potřebuje několik minut na to, aby se v mléce rozpustil, co mu ale pudink nedovolí. Takže nejdřív mléko do karamelu, až potom pudink v trošce mléka.
Pouze se cukr rozpustí v kastrolu. Lze ho předem trochu postříkat vodou. pozor aby příliš nezhnědl a nebyl hořký!
Moc rada bych vyzkousela tento recept,ale nevim,jak se dela z cukru karamel.Jestli mi nekdo poradi.Dekuji
Dělám podobné řezy a jsou moc dobré. Do krému nedávám žloutek.