Karamel: Cukr nejprve nasucho opražíme v hrnci. Do rozpáleného cukru vlijeme za stálého míchání vodu, stáhneme z ohně, rozmícháme a pak vrátíme na mírný oheň a vymícháme hladký karamel.
2
Těsto: Oddělíme žloutky a bílky. Žloutky vymícháme s moučkovým cukrem do pěny. Pak vmícháme rozpuštěný karamel. Mouku prosijeme s kypřícím práškem a mletými ořechy a vmícháme ji do pěny. Z bílků ušleháme tuhý sníh, který zlehka s pomocí vařečky vmícháme do těsta. Těsto vylijeme na vyšší plech vyložený pečícím papírem a dáme péct do předehřáté trouby při teplotě cca 180 °C po dobu asi 20 minut.
3
Poleva: Moučkový cukr vymícháme s rumem do hladka. Po upečení polijeme polevou ještě horký moučník. Moučník necháme následně vychladnout a pak ho rozkrájíme na kostky o velikosti 5x5 cm.
4
Boky každé kostky potřeme marmeládou a obalíme v opražených mandlových lupínkách.