I could read a book about this without finding such real-world apporaches!
p.Helo děkuji :-) PS
Tak tenhle recept se mi moc líbí, hned o víkendu vyzkouším. Minule jsem pekla "karamel - Baileys bábovku", kde se do karamelu přidá šlehačka a když jsem ten karamel se šlehačkou ochutnala, to byla balada... Takže tohle by mělo mít stejnou nebo podobnou chuť, tak to bude určitě super, už se těším!
V kelímcích (plastových ) bývá gramáž 200 ml, v papírových krabičkách někdy 200, někdy 250 g. Já sama tuto karamelovou šlehačku delám jako náplň do větrníků, ale dávám na 1x 200 ml šlehašku jen 100 g cukru. I když karamelizací cukr částečně ztrácí sladivost, 200 g se mi zdá moc. Ale možná je to tím, že normálně šlehačku většinou vůbec nesladím, nebo jen rovnou 1 kávovou lžičku.
Toto je vynikající krém,ale opravdu musíte mít šlehačku minimálně 33%.Dávám jedna
Michale, děkuji Vám za zajímavý recept ochucené šlehačky !! Určitě příležitostně vyzkouším.
Mohl by jste upřesnit gramáž šlehačky,prosím?