Cukr nasypeme na pánev, pokropíme vodou, dáme na mírný oheň a vařečkou mícháme až se rozpustí a získá zlatavou barvu. Karamel ihned stáhneme z ohně, aby se nepřipálil.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Albert
|1. 12. 2012 11:19
Teda to je poleva jak HROM , je to přece karamel to vzkazuju tomu co to tam dal :-D :-| :-$
Hela -
|5. 3. 2008 19:31
Tohle není žádná poleva, ale jen návod na uvaření karamelu. Pokud chcete skutečnou polevu, dejte si do vyhledávače Karamelová poleva
Olga
|4. 3. 2008 18:58
Veru, veru z tohto poleva nebude, toto momentálne ztuhne, podľa mňa treba pridať trocha mlieka alebo vody a dobre nechať za stáleho miešania rozvariť.
Andra
|4. 3. 2008 15:03
Tiez som uvazovala nad tym, ako to autor receptu myslel. Karamel z cukru velmi rychlo tuhne, snad iba keby horucim karamelom nieco polieval, ale na kolaci to stuhne tiez a vytvori to skor nejaku "krustu".
Helena
|4. 3. 2008 01:02
Z tohoto nebude poleva,ale karamelová podešev.
Karamelka
|3. 3. 2008 15:45
1,2,3,4,5, co sto janku co sto sned karamel peceny byl malo zlatavy:-D
Karamelka
|3. 3. 2008 15:45
1,2,3,4,5, co sto janku co sto sned karamel peceny byl malo zlatavy:-D