Vynikající sušenky slepované karamelovým krémem a zdobené čokoládovou polevou budou parádní ozdobou vánoční tabule. Díky bezlepkové mouce si na nich pochutnají i lidé s intolerancí lepku.
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Kolečka jsou vynikající, ale rozhodně nesouhlasím s tím, že se jedná o snadný recept na 80 minut. Z bezlepkovým těstem se, jak už je pro taková těsta obvyklé, pracuje špatně a jde to pomalu. Ta karamelová náplň byla na přípravu velmi obtížná, to mi pomáhal i manžel a v jednu chvíli jsme si říkali, že to prostě vyhodíme a začneme od začátku, že není šance, aby se ten karamel ve smetaně rozpustil a rozmíchalo se to. Ale po dlouhé dřině plné míchání se zadařilo. Pečení trvalo celkem tak 4 hodiny, ale kolečka jsou výborná, ale je opravdu nutné je držet v chladu, jinak se začne náplň roztékat.