• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Karamelová dobrůtka
Napište svůj komentář k receptu

Karamelová dobrůtka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Karamelová dobrůtka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      balíček bb keksy mléčné
    • 1
      plechovka kondenzované mléko (vaříme 2 hod. ve vodě neotevřené)
    • černá káva
    • 1
      ks máslo
    • hnědý rum trochu
    • nasekané ořechy
    • kokos
    • čokoládová poleva

Postup přípravy receptu

1
Sušenky nalámeme do mísy zalijeme černou kávou a zpracujeme v hmotu snažíme se nechat nějakou súšu větší (při krájení dobře vypadá). Připravíme si srnčí hřbet na dno dáme alobal pomazaný olejem a vysypaný kokosem. Na dno dáme těstíčko ze sušenek pak krém, který jsme udělali z uvařeného mléka, másla a trošky rumu (do krému můžeme přidat oříšky), polijeme čokoládou (i do ní můžete dát oříšky. Dáme do ledničky ztuhnout no a pak už jen mlsáme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Barevná karamelová lízátka

Barevná karamelová lízátka

Karamelová kolečka bez lepku

Karamelová kolečka bez lepku

Skořicová dobrůtka

Skořicová dobrůtka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Andra | 26. 1. 2007 13:15

    Myslím, že by sa mohli dať celé sušienky v jednej vrstve na vrch a po otočení by tvorili pevnejší spodok. Zhora by som to potom poliala čokoládou. Neviem si predstaviť ako by som tú sušienkovú hmotu vyváľala na plech... snáď skôr "namačkať", nie? Chcelo by to fotografiu.

  • barča | 26. 1. 2007 12:47

    To musí být dobrota a kalorická. No, za vše se platí. Určitě zkusím. Myslím, že použití piškotů nebude na závadu.

  • Hana Rožníčková | 26. 1. 2007 12:18

    Katko, ale tam není obyčejné mléko, tam je kondenzované mléko. A když se ještě uvaří, tak z té plechovky ho vyndaváte např. lžící, není tekuté. Normálně z toho vznikne krém.

  • Katka | 26. 1. 2007 12:10

    krém z mléka, másla a rumu přece musí být tekutý....to nemůže držet hutnou konzistenci - tedy krém...

  • Miroslava Severová | 26. 1. 2007 10:14

    No, já bych to po ztuhnutí vyklopila a pak teprve polila čokoládou. A nešlo by místo sušenek použít piškoty ?

  • Hana Rožníčková | 25. 1. 2007 17:40

    Jano, tak to zkuste zalít kakaem, nebo šlehačkou, pokaždé to bude mít jinou chuť. Fantazii se meze nekladou. Nebo rozpustným kafem, to tam nebude ani moc cítit.

  • Jana | 25. 1. 2007 16:59

    Dá se místo kafe použít třeba kakao? U nás totiž kafe dětem nechutná. Děkuji

  • Lenka Mouchová | 25. 1. 2007 14:59

    je to úplně jedno pokud máte radi kakaové mohou být i ty.Recept je na klasické ale chuti se meze nekladou

  • Mila | 25. 1. 2007 11:13

    Jedná se susenky klasicke nebo ty nove s přidavkem orišku, kakaa apod.?

  • Lenka Mouchová | 25. 1. 2007 11:02

    ano je dole,u prostřed je krém a navrchu mozajka ze sušenek.Ale pokud chcete klasické řezy udělejte to na plech.Kávy tolik aby sušenky změkly a byla z toho tvárná hmota.která se vyválí na plech.Já ji vymačkám do formy rukama.

  • Andra | 25. 1. 2007 10:40

    Neviem, či som to správne pochopila. Po vybratí z formy je čokoláda zospodu? Koľko tej kávy sa má použiť aby "cestíčko" držalo pohromade a netrúsilo sa?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla
Pokrmy Sladké Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: BB keksy mléčné Černá káva Čokoládová poleva Hnědý rum Kokos Kondenzované mléko Máslo Nasekané ořechy
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zámecké brambory

Zámecké brambory

Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Koláč s kuřecím masem a olivami

Koláč s kuřecím masem a olivami

Piškotová roláda podle Lidušky

Piškotová roláda podle Lidušky

Brokolicový koláč z listového těsta

Brokolicový koláč z listového těsta

Mrkvové šátečky s povidly

Mrkvové šátečky s povidly

brambory v alobalu se zakysanou smetanou

brambory v alobalu se zakysanou…

Zeleninový vývar

Zeleninový vývar

Halloumi z grilu na salátu

Halloumi z grilu na salátu

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

58
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Kaplická cmunda
Kaplická cmunda
18
Cizrnová polévka - vydatná
Cizrnová polévka -…
17
Lotus cheesecake
Lotus cheesecake
17
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky

Zajímavé články

Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Herečka Lenka Zahradnická vyděsila fanoušky: Skončila na pohotovosti! Co se stalo?!

Herečka Lenka Zahradnická vyděsila fanoušky: Skončila na pohotovosti! Co se stalo?!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

  • Recepty.cz
  • Karamelová dobrůtka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact