• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Karamelová dobrůtka
Napište svůj komentář k receptu

Karamelová dobrůtka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Karamelová dobrůtka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      balíček bb keksy mléčné
    • 1
      plechovka kondenzované mléko (vaříme 2 hod. ve vodě neotevřené)
    • černá káva
    • 1
      ks máslo
    • hnědý rum trochu
    • nasekané ořechy
    • kokos
    • čokoládová poleva

Postup přípravy receptu

1
Sušenky nalámeme do mísy zalijeme černou kávou a zpracujeme v hmotu snažíme se nechat nějakou súšu větší (při krájení dobře vypadá). Připravíme si srnčí hřbet na dno dáme alobal pomazaný olejem a vysypaný kokosem. Na dno dáme těstíčko ze sušenek pak krém, který jsme udělali z uvařeného mléka, másla a trošky rumu (do krému můžeme přidat oříšky), polijeme čokoládou (i do ní můžete dát oříšky. Dáme do ledničky ztuhnout no a pak už jen mlsáme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Barevná karamelová lízátka

Barevná karamelová lízátka

Karamelová kolečka bez lepku

Karamelová kolečka bez lepku

Skořicová dobrůtka

Skořicová dobrůtka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Andra | 26. 1. 2007 13:15

    Myslím, že by sa mohli dať celé sušienky v jednej vrstve na vrch a po otočení by tvorili pevnejší spodok. Zhora by som to potom poliala čokoládou. Neviem si predstaviť ako by som tú sušienkovú hmotu vyváľala na plech... snáď skôr "namačkať", nie? Chcelo by to fotografiu.

  • barča | 26. 1. 2007 12:47

    To musí být dobrota a kalorická. No, za vše se platí. Určitě zkusím. Myslím, že použití piškotů nebude na závadu.

  • Hana Rožníčková | 26. 1. 2007 12:18

    Katko, ale tam není obyčejné mléko, tam je kondenzované mléko. A když se ještě uvaří, tak z té plechovky ho vyndaváte např. lžící, není tekuté. Normálně z toho vznikne krém.

  • Katka | 26. 1. 2007 12:10

    krém z mléka, másla a rumu přece musí být tekutý....to nemůže držet hutnou konzistenci - tedy krém...

  • Miroslava Severová | 26. 1. 2007 10:14

    No, já bych to po ztuhnutí vyklopila a pak teprve polila čokoládou. A nešlo by místo sušenek použít piškoty ?

  • Hana Rožníčková | 25. 1. 2007 17:40

    Jano, tak to zkuste zalít kakaem, nebo šlehačkou, pokaždé to bude mít jinou chuť. Fantazii se meze nekladou. Nebo rozpustným kafem, to tam nebude ani moc cítit.

  • Jana | 25. 1. 2007 16:59

    Dá se místo kafe použít třeba kakao? U nás totiž kafe dětem nechutná. Děkuji

  • Lenka Mouchová | 25. 1. 2007 14:59

    je to úplně jedno pokud máte radi kakaové mohou být i ty.Recept je na klasické ale chuti se meze nekladou

  • Mila | 25. 1. 2007 11:13

    Jedná se susenky klasicke nebo ty nove s přidavkem orišku, kakaa apod.?

  • Lenka Mouchová | 25. 1. 2007 11:02

    ano je dole,u prostřed je krém a navrchu mozajka ze sušenek.Ale pokud chcete klasické řezy udělejte to na plech.Kávy tolik aby sušenky změkly a byla z toho tvárná hmota.která se vyválí na plech.Já ji vymačkám do formy rukama.

  • Andra | 25. 1. 2007 10:40

    Neviem, či som to správne pochopila. Po vybratí z formy je čokoláda zospodu? Koľko tej kávy sa má použiť aby "cestíčko" držalo pohromade a netrúsilo sa?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla
Pokrmy Sladké Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: BB keksy mléčné Černá káva Čokoládová poleva Hnědý rum Kokos Kondenzované mléko Máslo Nasekané ořechy
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dvoubarevná roláda

Dvoubarevná roláda

Lososová pomazánka

Lososová pomazánka

Bramborové placky s mákem

Bramborové placky s mákem

Rychlá čína

Rychlá čína

Oříšková bábovka

Oříšková bábovka

Výborný losos

Výborný losos

Barevné bramborové knedlíky (noky)

Barevné bramborové knedlíky (noky)

Jidáše - medové

Jidáše - medové

Guláš s hráškem

Guláš s hráškem

Doporučujeme

50 minut
Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a kuřetem

Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a…

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Poslední sledované recepty

19
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Ztracená vejce se šunkou
Ztracená vejce se šunkou
19
Ratatouille
Ratatouille
15
Zeleninový salát s lososem a jogurtovým dresingem
Zeleninový salát s…
13
Bramboráky
Bramboráky

Zajímavé články

Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se smetanou, kokosovým mlékem, kari i opečenou slaninou
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se…
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na cereálie a koláče, máme 5 lepších tipů!
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na…
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
AHA.cz Statečný návrat Něrgešové: Co se dělo v zákulisí Showtimu?

Statečný návrat Něrgešové: Co se dělo v zákulisí Showtimu?

Mimibazar Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

Ženy.cz Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Blesk.cz Monika Bagárová (31): Výsměch kvůli vzpomínce na SuperStar!

Monika Bagárová (31): Výsměch kvůli vzpomínce na SuperStar!

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

  • Recepty.cz
  • Karamelová dobrůtka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact