• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Karamelizovaná ryba v hliněné nádobě
Napište svůj komentář k receptu

Karamelizovaná ryba v hliněné nádobě

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 80 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Karamelizovaná ryba v hliněné nádobě
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 2
      ks cibule
    • 1
      lžíce sůl
    • 200
      ml voda
    • pepř mletý
    • 2
      ks chilli
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 6
      plátek zázvor nebo galangal
    • 150
      ml kokosové mléko
    • 800
      g makrela
    • 2
      lžíce hnědý cukr
    • 3
      lžíce olej
    • 1
      lžíce rybí omáčka
    • 3
      ks citronová tráva
    • jasmínová rýže k podávání

Postup přípravy receptu

1
Ryby opláchněte, nakrájejte na zhruba 5 cm dlouhé kousky a vysušte.
2
Makrely osolte, opepřete, přidejte sójovou a rybí omáčku a olej. Nechte zhruba jednu hodinu odležet. Nakrájejte si cibuli na kolečka, galangal na plátky.
3
Pokud neseženete galangal, můžete jej nahradit zázvorem. Na dno hliněného hrnce dejte cibuli a galangal, přidejte nadrcenou citronovou trávu a chilli.
4
Na tuto směs vyskládejte připravené kousky ryby, zalijte vodou, kokosovým mlékem, přidejte zkaramelizovaný cukr a zhruba hodinu duste na mírném ohni.
5
Hlídejte si, aby se vám ryba nepřipálila. Servírujte s jasmínovou rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Karamelizovaná jablka se slaninou

Karamelizovaná jablka se slaninou

Karamelizovaná rajčata v olivovém oleji

Karamelizovaná rajčata v olivovém…

Kořeněná ryba se žampiony

Kořeněná ryba se žampiony

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chilli Cibule Citronová tráva Hnědý cukr Jasmínová rýže Kokosové mléko Makrela Olej Pepř mletý Rybí omáčka Sojová omáčka Sůl Voda Zázvor
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dušený špenát

Dušený špenát

Řecký salát a la ENKI

Řecký salát a la ENKI

Francouzská bramboračka

Francouzská bramboračka

Bábovka s broskvemi

Bábovka s broskvemi

Cheesecake s limetkami

Cheesecake s limetkami

Drobenkový kokosový koláč s tvarohem

Drobenkový kokosový koláč s tvarohem

Hermelínová pomazánka nebo salát se šunkou

Hermelínová pomazánka nebo salát se…

Panna cotta s ostružinovou omáčkou

Panna cotta s ostružinovou omáčkou

Tvarohová rýže

Tvarohová rýže

Doporučujeme

30 minut
Obalovaný asijský květák z trouby

Obalovaný asijský květák z trouby

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

79
Dušená jehněčí kolínka s gremolatou
Dušená jehněčí kolínka s…
57
Nudle Bami Goreng
Nudle Bami Goreng
28
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
24
Výborné šunkofleky
Výborné šunkofleky
22
Dresing na hlávkový salát
Dresing na hlávkový salát

Zajímavé články

Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
AHA.cz Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Kristýna Ryška v roli drsňačky: Vyšetřuje surový mord

Kristýna Ryška v roli drsňačky: Vyšetřuje surový mord

SportRevue.cz FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

Další doporučené recepty:

Kapustový pudink
Kapustový pudink
Karamelizovaná jablka se slaninou
Karamelizovaná jablka se slaninou
Karamelizovaná rajčata v olivovém oleji
Karamelizovaná rajčata v olivovém oleji
Karamelizované pečené ořechy
Karamelizované pečené ořechy
Karamelizované zelí
Karamelizované zelí
Karamelová kolečka bez lepku
Karamelová kolečka bez lepku
  • Recepty.cz
  • Karamelizovaná ryba v hliněné nádobě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact