• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Karabáček s celerovým pyré
Napište svůj komentář k receptu

Karabáček s celerovým pyré

autor: milfis
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Karabáček s celerovým pyré
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 2
      ks celer
    • 3
      ks mrkev
    • 3
      špetka rozmarýn
    • 2
      svazek česnek celé paličky
    • 2
      ks kořen petržele
    • olivový olej
    • 1
      balení smetana
    • 1
      špetka muškátový oříšek

Postup přípravy receptu

1
Celerové pyré:
2
1. Celer, mrkve a petržel očistíme a nakrájíme na větší kousky. Přidáme oloupaný česnek a rozmarýn. Dle chuti osolíme a opepříme. Vložíme do pekáčku a dáme do trouby rozehřáté na 160 až 180 °C a pečeme přibližně 30 až 40 minut.
3
2. Po upečení vše přendáme do tlakového hrnce a vaříme přibližně dalších 15 minut.
4
3. Nakonec vše spolu se smetanou rozmixujeme tyčovým mixerem.
5
Konfitovaný karábáček:
6
1. Maso už by mělo být od řezníka opracováno, proto ho pouze omyjeme, osolíme, opepříme, namažeme sádlem a vložíme do vakuového pytle a připravíme metodou sous-vide. Tato metoda je popsána níže a kuchaři pro ni využívají speciálního přístroje. Doma můžeme využít i zipový sáček na svačinu, který lze zakoupit běžně v obchodě. Do něj přidáme koření, trochu cibule a maso.
7
2. Troubu si rozehřejeme na 90 °C a vložíme do ní pekáč s vodou. Vodu necháme v troubě ohřát na teplotu 70 až 80 °C, kterou musíme při přípravě udržovat! Do vodní lázně vložíme sáček s masem a vaříme. Podle velikosti masa takto připravujeme až 48 hodin.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí karabáček na světlém pivu

Hovězí karabáček na světlém pivu

Candát a batátové pyré

Candát a batátové pyré

Ryba naostro na kapustovém pyré

Ryba naostro na kapustovém pyré

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Fritování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Česnek Kořen petržele Mrkev Muškátový oříšek Olivový olej Rozmarýn Smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krabí pomazánka

Krabí pomazánka

Tvarohový želatinový dort

Tvarohový želatinový dort

Vanilkový koktejl

Vanilkový koktejl

"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař

"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař

Řezy s vaječným likérem

Řezy s vaječným likérem

Zapečené těstoviny s pudinkem

Zapečené těstoviny s pudinkem

Jablečná bábovka - vláčná

Jablečná bábovka - vláčná

Papoušková buchta

Papoušková buchta

Italské Tiramisu (Florencie)

Italské Tiramisu (Florencie)

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

55
Ananasovo-kokosová roláda "Piña Colada"
Ananasovo-kokosová…
48
Steak s vejcem, žampiony a sýrovou omáčkou
Steak s vejcem, žampiony…
47
Guláš na pivu a hrubozrnné hořčici
Guláš na pivu a…
40
Grilované vepřové s bramborovým salátem
Grilované vepřové s…
40
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem

Zajímavé články

Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude chutnat naprosto dokonale
Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude…
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku na 5 způsobů!
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku…
Nejlepší jedlý dárek ke Dni otců? Upečte tatínkovi pivní dort!
Nejlepší jedlý dárek ke Dni otců? Upečte…
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Labubu na kabelkách dobývá svět: Módní hit, nebo přešlap? Stylistky mají jasno!

Labubu na kabelkách dobývá svět: Módní hit, nebo přešlap? Stylistky mají jasno!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Kráska Alagia přiznala bolest kvůli vztahu s Pájou: Šikana a nenávist!

Kráska Alagia přiznala bolest kvůli vztahu s Pájou: Šikana a nenávist!

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Plavky podle horoskopu: Vodnáři sázejí na pohodlí, Býci na extravaganci, Střelci potřebují jednu barvu

Plavky podle horoskopu: Vodnáři sázejí na pohodlí, Býci na extravaganci, Střelci potřebují jednu barvu

  • Recepty.cz
  • Karabáček s celerovým pyré
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact