• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kapustový prívarok podle mě
Napište svůj komentář k receptu

Kapustový prívarok podle mě

autor: Klára K.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: 150 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kapustový prívarok podle mě
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • 1
      kg kapusta
    • 1
      ks cibule středně velká
    • 1
      ks česnek
    • 4
      ks špekáček
    • 750
      g brambory
    • 1
      lžíce vepřové sádlo
    • 1
      lžíce olej
    • sůl
    • kmín Celý
    • masox 1 kostka nebo lžíce sojové omáčky
    • 2
      lžíce polohrubá mouka
    • 1
      lžička paprika - sladká vrchovatá
    • voda nebo vývar

Postup přípravy receptu

1
Na vepřovém sádle si osmahneme cibuli, přidáme na drobno nakrájenou kapustu, promícháme, přidáme sůl, protlačený česnek a kmín, zalijeme vývarem, nebo vodou, aby se maso zakrylo. Chvíli vaříme, přidáme umyté špekačky (v celku), sojovou omáčku, nebo masox.
2
Uvařené špekáčky oloupeme a nakrájíme na kostky. Přidáme na kostky pokrájené brambory, v případě potřeby, přidáme ješte vývar nebo vodu, prívarok nesmí být kašovitý, vaříme do změknutí brambor. Mezitím si přichystáme z oleje, polohr. mouky a sladké papriky zásmažku, predtím, než jí dáme do prívarku, jí zalijeme dcl vody, dobře promícháme a dáme do prívarku. Vložíme pokrájené špekáčky a necháme přejít varem. Podáváme s čerstvým chlebem. Dobrou chuť.
3
**Moja poznámka:** Když se peče maso, zůstává výpek, který dám do mrazáku a při této příležitosti zužitkuji do tohoto prívarku.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kapustový prívarok

Kapustový prívarok

Salátový prívarok II.

Salátový prívarok II.

Dýňový prívarok

Dýňový prívarok

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • anaj46 | 28. 12. 2011 15:22

    nějak mě tam chybí v ingrediencích zmínka o mase.které máme zalít vývarem

  • recepty73
    recepty73 | 20. 10. 2010 12:46

    Poprvé jsem tohle jedl kdysi u tety a musím říct,že při pohledu do talíře se mi lžíci do ruky brát něchtělo :-( ,ale chyba lávky ;-) =je to super!!Klíďo i bez špekáčku,ale nesmí to být kaše,takže brambor na kostky je lepší než strouhaný(někdo to tak dělá :-! ).Když zbyde,je to jedlé i s pokojovou teplotou :-P .

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Zelenina
Maso Pokrmy Ze zeleniny Uzeniny Oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Kapusta Kmín Masox Olej Paprika - sladká Polohrubá mouka Špekáček Sůl Vepřové sádlo Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pomazánka na topinky a toasty

Pomazánka na topinky a toasty

Guacamole

Guacamole

Sýrová roláda IV.

Sýrová roláda IV.

Čertovská omáčka

Čertovská omáčka

Cuba libre

Cuba libre

"Bramborák" se švestkami

"Bramborák" se švestkami

Jednoduchý segedín

Jednoduchý segedín

Pečená žebírka na zelenině

Pečená žebírka na zelenině

Sýrovo-šunková pomazánka

Sýrovo-šunková pomazánka

Doporučujeme

60 minut
Knedlíčky s vepřovým

Knedlíčky s vepřovým

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

19
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
14
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka
14
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
14
Plněné papriky v rajčatové omáčce
Plněné papriky v…
13
Sladké nudle s mákem
Sladké nudle s mákem

Zajímavé články

Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
AHA.cz Co se děje s hvězdou Ulice? Krutá nemoc, rapidní úbytek váhy

Co se děje s hvězdou Ulice? Krutá nemoc, rapidní úbytek váhy

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Denní horoskop na čtvrtek 16. 10. 2025: Kdo pocítí napětí ve vztazích a koho čekají velké změny?

Denní horoskop na čtvrtek 16. 10. 2025: Kdo pocítí napětí ve vztazích a koho čekají velké změny?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Bolek Polívka (76) po mrtvičce: Už ho převezli domů, ale… Potřebuje trvalou asistenci!

Bolek Polívka (76) po mrtvičce: Už ho převezli domů, ale… Potřebuje trvalou asistenci!

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Kapustovo-dýňová polévka
Kapustovo-dýňová polévka
Kapustový hrnec
Kapustový hrnec
Kapustový prívarok
Kapustový prívarok
Kapustový pudink
Kapustový pudink
Karamelizovaná jablka se slaninou
Karamelizovaná jablka se slaninou
Karamelizovaná rajčata v olivovém oleji
Karamelizovaná rajčata v olivovém oleji
  • Recepty.cz
  • Kapustový prívarok podle mě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact