• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kapustový prívarok podle mě
Napište svůj komentář k receptu

Kapustový prívarok podle mě

autor: Klára K.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: 150 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kapustový prívarok podle mě
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • 1
      kg kapusta
    • 1
      ks cibule středně velká
    • 1
      ks česnek
    • 4
      ks špekáček
    • 750
      g brambory
    • 1
      lžíce vepřové sádlo
    • 1
      lžíce olej
    • sůl
    • kmín Celý
    • masox 1 kostka nebo lžíce sojové omáčky
    • 2
      lžíce polohrubá mouka
    • 1
      lžička paprika - sladká vrchovatá
    • voda nebo vývar

Postup přípravy receptu

1
Na vepřovém sádle si osmahneme cibuli, přidáme na drobno nakrájenou kapustu, promícháme, přidáme sůl, protlačený česnek a kmín, zalijeme vývarem, nebo vodou, aby se maso zakrylo. Chvíli vaříme, přidáme umyté špekačky (v celku), sojovou omáčku, nebo masox.
2
Uvařené špekáčky oloupeme a nakrájíme na kostky. Přidáme na kostky pokrájené brambory, v případě potřeby, přidáme ješte vývar nebo vodu, prívarok nesmí být kašovitý, vaříme do změknutí brambor. Mezitím si přichystáme z oleje, polohr. mouky a sladké papriky zásmažku, predtím, než jí dáme do prívarku, jí zalijeme dcl vody, dobře promícháme a dáme do prívarku. Vložíme pokrájené špekáčky a necháme přejít varem. Podáváme s čerstvým chlebem. Dobrou chuť.
3
**Moja poznámka:** Když se peče maso, zůstává výpek, který dám do mrazáku a při této příležitosti zužitkuji do tohoto prívarku.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kapustový prívarok

Kapustový prívarok

Salátový prívarok II.

Salátový prívarok II.

Dýňový prívarok

Dýňový prívarok

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • anaj46 | 28. 12. 2011 15:22

    nějak mě tam chybí v ingrediencích zmínka o mase.které máme zalít vývarem

  • recepty73
    recepty73 | 20. 10. 2010 12:46

    Poprvé jsem tohle jedl kdysi u tety a musím říct,že při pohledu do talíře se mi lžíci do ruky brát něchtělo :-( ,ale chyba lávky ;-) =je to super!!Klíďo i bez špekáčku,ale nesmí to být kaše,takže brambor na kostky je lepší než strouhaný(někdo to tak dělá :-! ).Když zbyde,je to jedlé i s pokojovou teplotou :-P .

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Zelenina
Maso Pokrmy Ze zeleniny Uzeniny Oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Kapusta Kmín Masox Olej Paprika - sladká Polohrubá mouka Špekáček Sůl Vepřové sádlo Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohová buchta tříbarevná

Tvarohová buchta tříbarevná

Krůtí prsíčka podle hospodskýho

Krůtí prsíčka podle hospodskýho

Zelný salát III.

Zelný salát III.

Vepřové nudličky zase jinak

Vepřové nudličky zase jinak

Jahodový dort s myškami

Jahodový dort s myškami

Vánočka - třená

Vánočka - třená

Cheesecake s limetkami

Cheesecake s limetkami

Dortík s pudinkovým krémem, hoblinkami, madlemi a džemem

Dortík s pudinkovým krémem,…

Špenátová omáčka

Špenátová omáčka

Doporučujeme

30 minut
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným hráškem

Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

303
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
266
Máslové řízky
Máslové řízky
204
Dýňová tortila
Dýňová tortila
35
Kuřecí kari se zeleninou a rýží
Kuřecí kari se zeleninou…
31
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat správně!
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat…
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si kompot, džem, ocet nebo přísadu nejen do koláčů
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si…
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný jablečný koláč podle Viki z Masterchefa
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný…
KVÍZ: Jak dobře znáte české houby? Otestujte se!
KVÍZ: Jak dobře znáte české houby? Otestujte se!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si Dutch baby!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si…
AHA.cz Obrat u Cibulkové a Etzlera: Životní loterie snů!

Obrat u Cibulkové a Etzlera: Životní loterie snů!

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Kdo byl skutečný Igor Hnízdo a koho si měl v Obecné škole zahrát Václav Klaus?

Kdo byl skutečný Igor Hnízdo a koho si měl v Obecné škole zahrát Václav Klaus?

Ženy.cz Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Blesk.cz Podruhé těhotná modelka Holíková:  Povolala psycholožku! Strach z poporodní deprese!

Podruhé těhotná modelka Holíková: Povolala psycholožku! Strach z poporodní deprese!

SportRevue.cz FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Největší podrazáci horoskopu: Tahle čtyři znamení se nestydí lhát vám do očí

Největší podrazáci horoskopu: Tahle čtyři znamení se nestydí lhát vám do očí

Další doporučené recepty:

Kapustovo-dýňová polévka
Kapustovo-dýňová polévka
Kapustový hrnec
Kapustový hrnec
Kapustový prívarok
Kapustový prívarok
Kapustový pudink
Kapustový pudink
Karamelizovaná jablka se slaninou
Karamelizovaná jablka se slaninou
Karamelizovaná rajčata v olivovém oleji
Karamelizovaná rajčata v olivovém oleji
  • Recepty.cz
  • Kapustový prívarok podle mě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact