tohle jídlo znám od malička,takže 48 let..... :-)
Bobíku nedělej chytrýho :-) jsou tu i mladí co se teprve učí vařit a podobné recepty neznají :-)
teda to je ale hokej,prasátko se v tom vyznej :-*
Náhodou :-) jsem už několikrát dělala a je to moc dobré :-!
to vás nikoho nenapadne kapustu rozdělit na jednotlivé listy, ty pak krátce povařit, vykrojit žebra a 2 až 3 listy dát na sebe a to pak obalit v trojobalu a smažit, dělám to už leta a máme to všichni rádi
a potom rizky odleteli do Madridu za spanelskymi ptacky
Tak takhle jsem se dlouho nezasmala :-D .Fakt nechapu kde je ten rizek??Moje mamka delavala kapustove karbanatky,a ty byli vyborne.
Já ještě na ten list dám plátek šunky a plátek sýra.Vše zabalím a obalím v trojobalu.
I já jsem to pochopila, že se vymáchají listy ve vejci v hl. mouce a strouhance. Syrový listy v trojobalu. :-D
To psal snad člověk ,který nemá co dělat a dělá chytrýho
Též jsem z toho jelen. já to znám pomlít spoli s uzeným masem (stačí trocha), přidat vajíško, osolit, opepřit (možno přidat česnek, s kapustou se hodí), obalit ve strouhance (žádná trojobal) a osmažit. Pak je to úžasné.
je to tu trochu divně napsané,ale jedná se zřejmě o to,že hlávka kapusty se syrová nakrájí na jakoby plátky z pomeranče.jedla jsem takhle obalované zelí.ale nic moc.radši bych z rozvařené kapusty udělala myšmaš,spojila ho vejcem a moukou a pak obalila.podle receptu tady je to zřejmě dost pracné
z tohoto jsem trochu mimo mísu :-D
Taktéž an to koukám jak blbec :-D
to je recept jak noha nema hlavu ani patu <3
také si myslím :-\ ať na to koukám, jak na to koukám, podle popsaného postupu si nějak ty řízky nedovedu představit... to se jako obaluje samotný list, nebo jak??
...přidal jsem fotku,jak smaženého v trojobale,tak i bez něj :-)),já třeba raději ,,nahatej,, ;-) :-D