Kapustu uvaříme ve slané vodě. Na rozškvařené slanině orestujeme cibuli, kapustu a šmakouna umeleme na masovém strojku, přidáme vejce, sůl, pepř a strouhanku, zpracujeme v hmotu a tvoříme karbanátky, které smažíme na oleji.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Monika
|28. 12. 2007 16:13
a ta sezamova seminka navrch nebo do testa?
Lusinda
|18. 10. 2007 11:49
Šmakoun je čistá bílkovina bez cholesterolu s malým množstvím kalorií.Prodává se v krabičce vakuovaný po dvou 100gr.plátcích.Většinou bývá v regálu s míchanými zel. saláty atd.Prodávají např. v Bille, Delvitě a Globusu.Je třeba jej dochutit,ale dá se použít na mnoho způsobů.