Není pochyb, že si tento recept zaslouží jedničku. Lepší hodnocení bohužel dát nejde! Kapustu jsem taky jen pokrájela. Karbanátky byly naprosto fantastické. Naposledy jsem dělala kapustové karbanátky před cca 3 lety (z mletého masa), taky byly dobré, ale tyhle budu dělat častěji.
Výborné,šťavnaté,lepší než s mletým mase:-),ikdyž to také není vůbec marné:-))
Dělal jsem se zauzenou šunkou a vymačkanou kapustu nemlel,pouze pokrájel.Výborné!Fotil jsem ještě na pánvi,jelikož pak mizely rychlostí blesku :-)).Jiří
To zní moc dobře, to bude velká mnamka.
Důležité je před mletím kapustu pořádně vyždímat,jinak budete mít vývar z ní i v bačkůrkách!
Tyto karbanátky dělám už delší dobu, akorát místo 2 vajec dávám 1 a 2 bílky, tak mě to učila manželova maminka, prý bílkama to více ztuhne a nemusí se dávat tolik strouhánky. Jsou výborné dávám za 1.