Maso pokrájíme na nudličky nebo kostičky, opepříme a dáme do mísy společně s kuličkami očištěné kapusty, nastrouhaným zázvorem, nasekaným česnekem, klínky cibule, sojovou omáčkou a olejem. Vše promícháme, nandáme do pečícího sáčku, pevně uzavřeme, jehlou uděláme do sáčku z vrchu dvě nebo tři dírky a sáček položíme do pekáčku. Pekáček vložíme do předehřáté trouby na 190 stupňů a pečeme cca 60-80 minut, dle druhu masa.
2
Pekáček vkládáme do trouby na nižší mřížku, jelikož se parou nafoukne a kdyby byl vysoko, přilepil by se na vršek trouby!
3
Při otevírání sáčku dáváme pozor, abychom se nespálili o páru.
4
Podáváme s bramborovou přílohou, rýží nebo pečivem.