• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kapucínské kotlety
Napište svůj komentář k receptu

Kapucínské kotlety

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 28
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kapucínské kotlety
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks kotlety
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 2
      dl červené víno
    • 4
      plátek tvrdý sýr
    • sůl
    • pepř mletý
    • tuk
    • 8
      plátek poličan nebo Vysočina

Postup přípravy receptu

1
Kotlety naklepeme, na okrajích a u kostí nařízneme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou a na tuku opečeme z obou stran. Pak podléváme vínem a dusíme doměkka. Během dušení občas kotlety obrátíme.
2
Když jsou kotlety měkké přendáme je do zapékací misky, na každou kotletu dáme 2 kolečka salámu, plátek sýru a přelijeme šťávou z kotlet. Zapékáme v troubě až se sýr roztaví. Jako přílohu podáváme brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kotlety se sýrovohořčičnou náplní

Kotlety se sýrovohořčičnou náplní

Vepřové kotlety na zelí

Vepřové kotlety na zelí

Grilované pikantní kotlety v pivní marinádě s česnekem

Grilované pikantní kotlety v pivní…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zuzka
    Zuzka | 1. 11. 2010 12:53

    Opět jsem se vrátila k tomuto receptu, maso krásně natáhne barvu i chuť vína, je to fakt výborné. Se zapečenými brambory nemá chybu.

  • Anonym | 2. 6. 2007 08:17

    00

  • Rosta | 18. 3. 2007 15:55

    Vyborne, nejlepsi, skvele...diky za uzasny recept :-)

  • Zuzana Heralová | 12. 6. 2006 13:46

    Je to fakt výborné, zase něco jiného. Z kuřecích řízků je to navíc rychlé. Jako příloha brambory, hranolky nebo jenom zelenina. Dávám za 1!

  • ruza | 4. 5. 2006 21:12

    Co davate ako prilihu,olupane uvarene zemiaky?Inak recept vyzera chutne:)Asi ho spravim v nedelu na oslavu mojich narodiek:))

  • Gábina | 10. 4. 2006 10:49

    Musím moc pochválit, opravdu výborné. Masíčko bylo rychle uvařené a šťavnaté. Mňamka :o)

  • Ivka Krčmová | 6. 4. 2006 17:33

    Fakt dobré,z kuřecího masa rychlejší.

  • Pavlína Votkeová | 11. 3. 2006 17:05

    Taky dávám za 1.Byla jsem mile překvapena.A právě i tím, že kotlety vůbec nebyly suché. Ale vyzkouším i s kuřetem. Určitě to bude příjemná změna.

  • Zuzana Šindlerová | 4. 3. 2006 17:43

    Dělala jsem dnes k obědu, výborné, dávám za 1.Kotletek jsem udělala 10 a ta jedna chudinka, co tam po obědě zbyla se marně krčila. Nepřežila.

  • Emča | 4. 3. 2006 14:01

    Dělala jsem z kuřecích stehenních řízků a je fakt, že byly vláčnější než kotlety, dobré to bylo

  • Emča | 2. 3. 2006 09:54

    S těmi stehenními řízky je to dobrý nápad, vyzkouším

  • Anonym | 1. 3. 2006 22:11

    Aby nebylo suché, mám twento recept vyzkoušený z kuřecích stehenních řízků, je to fajné

  • Aja | 1. 3. 2006 22:10

    Velmi rychlé, dobré, místo poličanu jsem dala plátky čabajky a zase to dostalo jinou chuť než když to dělám jindy

  • Anonym | 21. 2. 2006 20:01

    Také nám chutnali a jsou velmi rychlé na přípravu

  • Martina S. | 21. 2. 2006 18:10

    Velice jsme si pochutnali. Rychlé, dobré a šťavnaté. Dávám jedničku a doporučuji. Určitě budu dělat častěji.

  • Alina | 21. 1. 2006 12:05

    Včera jsem dělala k obědu, dobré, rychlé, místo tvrdého sýra jsem dala Nivu

  • Aťa | 15. 10. 2005 18:42

    Pro Lenku - lepší je udělat z krkovičky, daleko vláčnější a šťavnatější

  • Lenka | 15. 10. 2005 10:45

    bylo to dobre, akorat kotlety mi prisly trochu suche. jak dlouho se ma maso dusit? mozna jsem to nechala prilis dlouho. kazdopadne receptu davam jednicku:)

  • Anonym | 9. 10. 2005 18:36

    Rychlé, dobré

  • Jana Kadlecová | 9. 10. 2005 01:03

    co dodat,prostě výborné a hlavně nenáročné časově.i tchýni chutnalo,chtěla recept.

  • Fleur | 19. 9. 2005 18:59

    Rychlé, dobré

  • Květa Dostálová | 7. 11. 2004 14:13

    Moc nám chutnalo, budeme opakovat

  • Aťa | 30. 8. 2004 19:22

    Dobré, rychlé

  • Cholierieovi | 17. 8. 2004 19:35

    Moc nám chutnalo

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červené víno Kotlety Paprika - sladká Pepř mletý Poličan Sůl Tuk Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Fazolová polévka II.

Fazolová polévka II.

Hlávkové zelí s těstovinami

Hlávkové zelí s těstovinami

Bramborový koláč s tuňákem

Bramborový koláč s tuňákem

Sušenky á la OREO

Sušenky á la OREO

Pudinkové řezy čtyř barev se zakysanou smetanou

Pudinkové řezy čtyř barev se…

Kuřecí prsa obalované v chipsech

Kuřecí prsa obalované v chipsech

Batáty s masem a zeleninou - zapečené

Batáty s masem a zeleninou - zapečené

Eskymo

Eskymo

Kuřecí kousky s  bulgurem

Kuřecí kousky s bulgurem

Doporučujeme

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

61
Quinoa - jako příloha nebo zavářka do polévek
Quinoa - jako příloha…
53
Topinky se smaženicí
Topinky se smaženicí
53
Čočkové ragú
Čočkové ragú
39
Zabijačkové plněné knedlíky prejtem, jelitem, jitrnicí - kynuté
Zabijačkové plněné…
37
Bramborovo-celerový salát
Bramborovo-celerový salát

Zajímavé články

Nejkrásnější jahodové dorty: Vyberte si svého favorita a přivítejte léto se sladkou noblesou
Nejkrásnější jahodové dorty: Vyberte si svého…
Ochucené vody vás budou bavit: Jsou krásné, dobré a bez kalorií!
Ochucené vody vás budou bavit: Jsou krásné, dobré…
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude chutnat naprosto dokonale
Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude…
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku na 5 způsobů!
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku…
AHA.cz Janda manželku udeřil pěstí: Opravdu nerad, mám z toho  strach

Janda manželku udeřil pěstí: Opravdu nerad, mám z toho strach

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Synové našich idolů! Víte, kterým slavným otcům se narodili tihle fešáci?

Synové našich idolů! Víte, kterým slavným otcům se narodili tihle fešáci?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Muzikálový Raoul z Fantoma: Tajná svatba! Kdo je jeho krásná nevěsta?

Muzikálový Raoul z Fantoma: Tajná svatba! Kdo je jeho krásná nevěsta?

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo si v životě polepší a koho zradí dobrý přítel?

Horoskop na další týden: Kdo si v životě polepší a koho zradí dobrý přítel?

  • Recepty.cz
  • Kapucínské kotlety
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact