Do vyšších plátků masa opatrně prořízneme kapsy, jemně maso naklepeme z obou stran, osolíme a opepříme, naplníme smaženicí a mírně přimáčkneme. Smažíme z obou stran v rozpáleném oleji dozlatova. Podáváme s bramborovou přílohou.
2
Smaženice: na kousku másla osmažíme pokrájenou cibulku se salámem, přidáme orestovat nadrobno pokrájenou zeleninu, vmícháme vejce, která necháme srazit, osolíme a opepříme. Necháme trochu zchladnout.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Peterková
|2. 7. 2016 17:40
Vynikající a né moc pracné. :-) Doporučuji.
Nina
|27. 10. 2013 08:44
Recept jsem si vybrala na včerejší slavnostní oběd a moje volba se ukázala jako velmi dobrá. Byl to pro mně jednoduchý a pro návštěvu vynikajicí oběd, nové jídlo, které nikdo neznal a chutnalo všem. Velmi za něj děkuji a ostatním mohu doporučit.