ks
vepřové kotlety
bez kosti, vyšší. Nebo kuřecí prsa
máslo
- kousek, na smažení
150
g
mrkev
100
g
celer
50
g
petržel
olej
na smažení
sůl
pepř mletý
3
ks
nové koření
- kuličky
Postup přípravy receptu
1
Kořenovou zeleninu pokrájíme na plátky (nudličky) a na kousku másla jí společně s novým kořením orestujeme dorůžova.
2
Do kotlet nebo kuřecích řízků si prořízneme kapsy, které osolíme (i uvnitř) a opepříme, naplníme orestovanou zeleninou (kuličky koření vyndáme) a zpevníme jehlicí nebo párátkem. Takto naplněné kapsy smažíme dozlatova na rozpáleném oleji z obou stran, né příliš zprudka, aby se stihly propéct. Kapsy vyjmeme, šikmo rozkrojíme a dáme na talíře s bramborovou přílohou. Do výpeku přidáme pár lžiček vody, necháme přejít varem a kapsy šťávou přelijeme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Fiserova
|21. 2. 2017 10:18
Byly vynikajici. Dekuji.
Eva
|8. 1. 2016 18:02
Výborné, děkuji.
Alice
|26. 7. 2014 14:01
Měla jsem dobrý odhad, bylo to mňamózní.
Alice
|26. 7. 2014 10:20
Tak už vim co budu dneska vařit.Už se na to těšim O:-)
Hanka Vosmíková
|30. 6. 2013 12:56
Za nás velká pochvala, chutnaly.
Pujmanová
|20. 6. 2012 16:39
Jednoduše připravené výborné maso s výbornou náplní, děkuji typ.
Šebová
|11. 1. 2012 07:26
Naše výborná včerejší večeře. :-*
Puf
|7. 9. 2011 12:29
mnam a dik zelenine i dobre stavnate <:-)
Petr
|20. 6. 2011 08:02
Z grilu byly taky výborný, propekly se dobře 8-)
Umba
|18. 5. 2011 08:19
Dělala jsem je asi před měsícem a dnes zopakuji pro návštěvu, protože nám doma MOOOOOC chutnaly. Dělala jsem je s pečenými brambory, dnes budou s vařenými novými.