Těsto dáme na vál, rozkrojíme na půl a rozválíme na na šířku 3 mm. Poté rádýlkem rozkrájíme na 12 obdélníků. Dáme na plech, na kterém máme pečící papír a upečeme v dobře vyhřáté troubě dozlatova.
2
Krém: uvaříme pudink dle návodu na sáčku a necháme jej vychladnout. Tvaroh utřeme se změklým máslem, přidáme 3 lžíce cukru a postupně vmícháme 2/3 vstudeného pudinku. (Zbytek pudinku nebudeme dále potřebovat)!
3
Plnění: vychladlé těsto pokud se nafouklo rozkrojíme a naplníme jednou lžící krému. Polijeme citrónovou polevou (vymačkaný citrón smícháme se třemi až čtyřmi lžícemi moučkového cukru) a posypeme dekoračním sypáním. Pokud se nám nevytvoří kapsy, tak spojíme vždy dva plátky upečeného těsta vytvořeným krémem, polijeme citrónovou polevou a posypeme sypáním. Necháme v chladu uležet 1-2 hodiny.
4
Pokud však víte, že všechny upečené plátky nesníte, tak si určitě kapsy neplňte krémem do zásoby, aby se vám v chladničce nerozmočily.