RADA: Jak připravit ryby?
Nejlepší kapr je předem namočený v mléce a klidně i s tím česnekem nebo muškátem. Vyžene nepříjemný zápach rybiny a bahna a pak je to teprve ono.
Tenhle recept to ještě vylepšil! Vřele doporučuju! http://pesjejidlo.cz/recept/vanocni-pes-v-trojobalu
Přidejte recept i na tyto stránky a soutěžte o nový iPad mini :) http://www.soutezplus.cz/s/uMaWTQdh/
Recept může být supr, ale když je mizerná surovina, dopadne to bídně. Ti současní, granulemi vyhnaní kapři jsou sádelnatí a maso mají jako bláto. Víc jak 30 let u nás kapr o svátcích nesměl chybět. Když jsme ale už třetím rokem jedli kapra s nechutí, rozhodli jsme se, že kapra už nekoupíme. To raději filé nebo řízek.
Musím pochváli recept na kapra v těstičku s provensálským kořením. Opravdu vynikající s opékanými brambory a zeleninovou oblohou. Všem kdo si jednou toto jídlo udělá již ji jinak nebude chtít. Je to dobré i s jinou rybou (panganius,losos,trezka)