Nasrouhaný sýr, tuk na pečení, mouku a vejce použijte na přípravu těsta, které vložíte na 20 minut do chladu. Marinádu na maso připravíme z provensálského koření, petrželové natě, pepře, citronové kůry a soli. Koření můžete připravit nejprve v hmoždíři a následně míchat se solí a olejem. Marinádou potřeme nakrájené filety z kapra. Marinované rybí maso můžeme nechat odležet.
2
Z připraveného těsta (možno použít i listové těsto) vyválejte plát. Z plátu nařežte proužky o šířce asi 3 cm a délce cca 25 cm. Do proužků pak spirálovitě zabalíte porce ryby. V těstě zabalené porce ryby pokládejte na pečicí papír a těsto potřete rozšlehaným vejcem a posypte sezamovými semínky.Pečte v rozehřáté troubě při 200 stupních 7 – 10 minut.
3
Rajčatové pyré: konzervovaná drcená rajčata zvolna vařte spolu s na drobno nakrájenými zelenými bylinkami. Během odvařování pyré dochuťte cukrem, octem a solí.