RADA: Jak připravit ryby?
Kapr po mlynářsku
Smažený kapr
Pečený kapr
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Taky jsem okusila, nechala jsem kapra koupat se v marinade pres noc, pak si polezel na grilu a malem jsme se o neho poprali!Výýýýborné!!!!
Takto upravený kapr chutná výborně ale doporučuji naložit kapra cca na 16-18 hodin prostě přes noc
Mohla bych tento recept zkusit i upéct v troubě? Děkuji
Bramborová pizza s dvojím sýrem
Ďábelská pomazánka na topinky
Guláš od mámy
Marcipán ze sušeného mléka
Vepřové na houbách s fazolkami
Žampiony na grilu
Bramborové knedlíky plněné směsí s…
Tradiční jablečný koláč
Cuketová směs se slaninou
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Španělské „španělské ptáčky“…
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Turecká vejce
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Snídaňová tortilla
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci