RADA: Jak připravit ryby?
Kapr po mlynářsku
Smažený kapr
Pečený kapr
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Taky jsem okusila, nechala jsem kapra koupat se v marinade pres noc, pak si polezel na grilu a malem jsme se o neho poprali!Výýýýborné!!!!
Takto upravený kapr chutná výborně ale doporučuji naložit kapra cca na 16-18 hodin prostě přes noc
Mohla bych tento recept zkusit i upéct v troubě? Děkuji
Vepřová pečeně s kůrčičkou
Vídeňský bramborový salát s kysanou…
Karamelový dort
"Párkrole" - párkové kremrole
Cheesecake z domácí lučiny
Barevný fazolový salát (lečo) -…
Kuřecí maso na gril i do trouby
Polévka pho se zeleninovými nudlemi a…
Francouzské brambory
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Česnečka
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Pečené bramborové lupínky
Kachní paštika
Banánové lívance s kokosem a jablky