RADA: Jak připravit ryby?
Kapr po mlynářsku
Smažený kapr
Pečený kapr
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Taky jsem okusila, nechala jsem kapra koupat se v marinade pres noc, pak si polezel na grilu a malem jsme se o neho poprali!Výýýýborné!!!!
Takto upravený kapr chutná výborně ale doporučuji naložit kapra cca na 16-18 hodin prostě přes noc
Mohla bych tento recept zkusit i upéct v troubě? Děkuji
Kuřecí frikasé s houbovou omáčkou
Tetino maso
Gnocchi se šlehačkou, slaninou a…
Jitrnice se zelím, bramborem a…
Smažené čínské nudle s kuřecím masem…
Nové brambory s česnekem
Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Špecle s fazolkami
Smetanové fleky se zelím
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Řepánky
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek