RADA: Jak připravit ryby?
Kapr po mlynářsku
Smažený kapr
Pečený kapr
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Taky jsem okusila, nechala jsem kapra koupat se v marinade pres noc, pak si polezel na grilu a malem jsme se o neho poprali!Výýýýborné!!!!
Takto upravený kapr chutná výborně ale doporučuji naložit kapra cca na 16-18 hodin prostě přes noc
Mohla bych tento recept zkusit i upéct v troubě? Děkuji
Kuřecí prsíčka á la Lada
Ostrá pomazánka s pivem
Australská čokoládová buchta z…
Karamelovo-ořechové řezy
Punčové řezy - jako z cukrárny :-)
"Péřová" bublanina
Zapečený lilek s tuňákem
Beránek ze šlehačky
Adžika směs z mletého masa
Kapustové karbanátky s bramborovou…
Rychlá miso polévka z woku
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Banánový chlebíček
Trojí sladká ovesná kaše
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Jednoduchý salát z červené řepy
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka