RADA: Jak připravit ryby?
Kapr po mlynářsku
Smažený kapr
Pečený kapr
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Taky jsem okusila, nechala jsem kapra koupat se v marinade pres noc, pak si polezel na grilu a malem jsme se o neho poprali!Výýýýborné!!!!
Takto upravený kapr chutná výborně ale doporučuji naložit kapra cca na 16-18 hodin prostě přes noc
Mohla bych tento recept zkusit i upéct v troubě? Děkuji
Rychlovka z papiňáku
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Krachle z listového těsta
Lístkoví šnečci s marmeládou
Buchty s kypřícím práškem
Kakaovo-kávový moučník
Vánoční cheesecake
Paštika z uzeného lososa
Kachna s nádivkou - nejen velikonoční
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory
Grilovaná zelenina s omáčkou…