Očištěné a osušené porce kapra pokapeme citronovou šťávou a necháme odležet. Potom je osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce, ve vejcích rozšlehaných se sýrem a v rozehřátém oleji usmažíme dozlatova. Kapra pokapeme rozehřátým máslem a podáváme s brambory.
jak znicit kapra v 1 pracovnim kroku? skuste ho posypat eidamem!
Anonym
|19. 12. 2006 16:29
Sýrové těsto jsem taky kdysi vymyslela na kuřecí řízky jako východisko z nouze, když jsem neměla strouhanku a bramborový salát už byl hotový. Případně se v něm dají obalovat i plátky chlebíčkové veky.
Rosťa Woggo
|19. 12. 2006 10:42
Kapra jsem v tom ještě neměl,ale udělal jsem si v tom kuřecí řízek a paráda.Určitě to zkusím i s kaprem.
miroslav hamer
|17. 11. 2006 11:39
tento kapri recept je opravdu uzasny.lepsiho kaprika jsem dosud nejedl a to potvrdi cela moje rodina.opravdu vyskousejte recept a budete ned miru spokojeni
Jana z VM
|10. 10. 2005 16:30
Už se těším - v sobotu budou čerstvé ryby z výlovu a tak tuto dobrotu brzo uděláme !! Sbíhají se mi sliny jen co čtu komentář ...
Jan Poupa
|10. 10. 2005 15:40
Danný recept jsem vyzkoušel již dříve a osvědčil se. Tentokrát jsem si ho dovolil trochu pozměnit (nedostatek originálních surovin) a na místo eidamu jsem použil uzený sýr. Výsledek byl ohromující. Vřele doporučuji já i má zmlsaná rodina.