Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Houbová směs na topinky
Jogurtový chléb pro domácí pekárnu
Babiččin koláč
Marcipánová hmota falešná (varna)
Nízká čokoládová buchta
Whiskey Sour - koktejl
Mrkvový koláč BILLA
Jednoduchá polévka z červené čočky…
Maso v zelenině z pečícího sáčku
Pečená zelenina s glazovaným bůčkem
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Zelňačka s klobásou
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Panna cotta s granátovým jablkem
Sýrové kuličky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čerstvé kimchi