Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Velikonoční nádivka
Hrnečková paštika
Zelný salát III.
Šťouchaná buchta
Alsasko-lotrinsko-německý cibulový…
Mrkvový dort s tvarohovým krémem
Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem
Báječný hruškový (jablečný) koláč s…
Letní pokušení: Malinové muffiny
Smaženky z vánočky s pečeným zelím a…
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Zelňačka s klobásou
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čerstvé kimchi