Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Vajíčkový salát podle Šárky
Mousse au chocolat (čokoládová pěna)
Kynuté knedlíky plněné masem
Pivní krkovička z pečícího sáčku
Jarní bramborový salát
Jehněčí na bylinkách a rajčatech
Asijské smažené kuličky (šišky)
Jednoduchý domácí chléb bez hnětení
Carpaccio z rajčat
Mrkvový krém
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci