Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Vepřové nudličky na žampionech
Vařený krém do cukroví a řezů
Houbovník z Pojizeří
Pařížské rohlíčky IV.
Dýňová bábovka (řez) s kokosem
Brambory na plechu s bylinkami
Borůvkové muffiny - rumové
Extra čokoládové muffiny
Rajská polévka se špeclemi
Domácí tartiflette (zapečené brambory…
Boží milosti F.O.O.D.
Domácí jitrnice
Polévka z pečené zeleniny
Rolovaná krkovice à la porchetta
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci