Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Jednoduchý jahodový koláč
Šumajstr
Tvarohový dort s malinami II.
Těstoviny s paprikou, ricottou a…
Kuřecí maso na žampionech
Bábovka z kefíru hrníčková
Bramborovo-pórková polévka s fazolemi…
Vláčný makovník / makovec
Pěna s polevou z hořké čokolády
Svíčková na smetaně s karlovarským…
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi