Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Krůtí rolky se zeleninou
Vídeňský bramborový salát s kysanou…
Škvarkový chléb
Šusky (opečené škubánky)
Vločky k snídani
Španělské „španělské ptáčky“…
Paprikový utopenec
(Ne)alkoholické Mojito / Koktejly
Bylinkové kuře (králík) pečené na…
Smažený kapr bez kostí
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi