Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Prezidentský beránek
Margotkové řezy
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Zatloukané řízky
Přírodní plátky se zeleninou a…
Bramborový salát s řepou
Fazolový guláš pro vegany
Jednoduchá ovesná kaše - zdravě a…
Citrónová Janina
Španělská bramborová polévka
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek