Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Sekané znojemské biftečky
Cukrářská vánočka (mazanec)
Brambory zapečené se špenátem a sýrem
Tvarohový koláč s třešněmi II.
Játrové špízy (kořeněná játra) -…
Jablkový koláč s čokoládovou polevou
Hovězí guláš s domácím Bavorským…
Míchaná vejce (nejen) s romadůrem…
Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky)…
Rybí karbanátky s bylinkovými…
Kuličky z mletého masa s rychlou…
Zelňačka s klobásou
Tvarohovojablečná bábovka
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Budapešť
Podmáslový koláč s jablky a…
Smetanová bramborová polévka
Trojí sladká ovesná kaše