Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Jednoduchá domácí paštika
Benediktinská vejce
Sójové kostky s hlívou ústřičnou
Játrové knedlíčky mojí babičky
Červená čočka a grilovaný lilek s…
Špagety z pánve
Americký Coca-Cola koláč (buchta) s…
"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy…
Bylinkový olej
Kaplická cmunda
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem