Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Vepřové maso na kmínu a pivu
Koule Raffaelo
Mrkvový koláč III.
Hrnečkové knedlíky
Pečenáče z kapra
Nekynuté rychlé těsto na pizzu
Penne s čerstvým špenátem a kuřecím…
Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky…
Langoše jednohubky
Restované žampiony s bramborami a…
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Florentýnky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér