Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Sýrová pomazánka na topinky
Tmavé housky pro domácí pekárnu
Kuřecí prsa se žampiony II.
Veganská houbová omáčka
Dýňová bábovka (řez) s kokosem
Jednoduché bramborovo-rohlíkové…
Italské kari rizoto s králičím masem
Gratinované brambory (nejen) s…
Bylinkový olej
Čočkové minestrone
Voňavý sirup z bezinkových květů
Tartaletky s vanilkovým krémem a…
Pečená vepřová žebra se salsou verde…
Grilovaná zelenina s omáčkou…
Křehké galetky s rebarborou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou