Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Sypaná buchta
Velikonoční mazanec
Bábovka ze zbylých bílků
Drobenkový mazanec (bochánek)
Sýrové pečivo
Bramborovo - květáková polévka s…
Kokosová rýže se skořicí
Babiččina zbojnická pečeně
Krkovice se zelím
Polévka z lišek
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem