Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Burgundská hovězí pečeně
Fazolková polévka
Jarní ředkvičková pochoutka
Srbská směs (nejen) na topinky
Máslová vánočka
Jablečný koktejl
Dušená kari z dýně v mletém mase
Mleté maso se zeleninou II.
Italské těsto a výborná pizza
Husí prsa na calvadosu
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou