Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Grilovací marináda I.
Vynikající zapečené vepřové kotlety
Jogurtová bábovka s pudinkem
Krůtí křídlo pečené na houbách
Masové knedlíčky v rajské omáčce
Báječné kuřecí placičky se sýrem
Buřtguláš trochu jinak
Můj dýňový džus
Gratinovaná brokolice
Smažený kapr bez kostí
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi