Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Tvarohové knedlíčky s ovocem
Lemon Cheesecake
Kuřecí řízek s hořčicí
Italská rybí polévka „caciucco“
Brokolicovo-bramborové placičky
Pivní preclíky, housky, rohlíky
Brokolicová (květáková) roláda
Vánočka z domácí pekárny
Jednoduché lečo z trouby
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…