Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Gnocchi
Zapékaná kapusta s rýží
Šlehačková roláda III.
Kuře po židovsku podle paní…
Koláč s nemletým mákem, ovocem a…
Masové kostky (nudličky) v paprikovo…
Buřtguláš trochu jinak
Meruňkový koláč z cukety
"Tataráček" z Romadůru
Kyjevský řízek s brokolicovou kaší
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…