Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Brokolicová krémová polévka
Biskupský chlebíček s čokoládou II.
Uzené tofu na kari
Cuketa zapečená s paprikou a žampiony
Dipy ke grilovanému masu - z červené…
"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví
Kořeněné pečené kuře s pečenými…
Zdravý brownies dort
Okurkový salát na uskladnění
Rolovaná krkovice à la porchetta
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…