Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Dušené hovězí plátky
Sekané znojemské biftečky
Domácí huspenina
Lasagne se slaninou a kyselým zelím
Jidáše dle časopisu F.O.O.D.
Čerstvé těstoviny s chřestem
Jednoduchá krkovička s kapustičkami -…
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Rychlobublanina
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Voňavý sirup z bezinkových květů
Tartaletky s vanilkovým krémem a…
Pečená vepřová žebra se salsou verde…
Grilovaná zelenina s omáčkou…
Křehké galetky s rebarborou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou