Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Kuřecí řízky v jogurtové marinádě
Široké nudle s kuřecím masem a nivou
Pudinkový koláč III.
Brambory zapečené se špenátem a sýrem
Zeleninové těstoviny - bezmasé
Brampatáčky
Medová kuřecí stehýnka
Vegetariánský guláš
Jemné lívance z acidofilního mléka -…
Klasický burger
Voňavý sirup z bezinkových květů
Tartaletky s vanilkovým krémem a…
Pečená vepřová žebra se salsou verde…
Grilovaná zelenina s omáčkou…
Křehké galetky s rebarborou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou