Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Zapečené těstoviny se špenátem
Malínský špaček od sestry Ireny
Filé v alobalu
Broskvový želé řez
Krémová zeleninová polévka
Krůtí s rýžovými nudlemi
Banánový krém - poháry, dezerty,…
Sýrová omáčka s těstovinami…
Gulášová plec s tymiánem (rozmarýnem)
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory