Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Pampeliškový med
Závin z listového těsta se špenátem
Zapečené špagety II.
Dobrá vajíčková pomazánka nejen pro…
Pařížský dort - Harlekýn
Smažené šunkové rolky se sýrovou…
Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky
Ostružinový řez
Jarní závitky s krevetami, bylinkami…
Mexický hrnec s rýží
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí