Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Barevné jablečné řezy
Roštěnky na špeku
Jablková buchta II
Krůtí křídlo pečené na houbách
Podzimní jablečný (hruškový) koláč s…
Jahodový (ovocný) pohár
Izraelský hummus
Jarní závitky s krevetami, bylinkami…
Adžika - zeleninová pasta
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami